Nový barbershop One Of One poskytuje služby pre mužov klasické aj modernè účesy a holenie. Chceme vytvoriť miesto v ktorom bude cítiť ducha pánskeho klubu. Na svoje si tu príde nejeden pán, čisto nové priestory, hudba uvoľnená atmosféra a miesto kde si človek oddýchne je to čo charakterizuje barbershopy. Tak sa stačí u nás len usadiť a vychutnať chvíľku určenú pre Vás v príjemnej atmosfére.

Upravený a moderný vzhľad

Ako muž dnešnej doby mám pocit, že sa v našom každodennom živote veľa zmenilo. Niet pochýb, že tradičný obrázok muža už nie je taký, ako býval. Nežijeme v dobe našich otcov, tobôž nie starých otcov. Byť úspešný v dnešnej dynamicky a rýchlo sa meniacej dobe je náročné. Čistý, upravený a moderný vzhľad alebo dobrá vôňa je aj v mužskom svete nutnosťou.

Moderný muž dnes znamená o seba dbať a starať sa. Upravenosť je jedným zo základných bodov úspechu a to nie len u nežného pohlavia, ale nutnosťou aj vo svete biznisu. Dojem je jednou zo základných zložiek úspechu.

Srdečne Vás pozývame

Starostlivosť o bradu a vlasy, či pleť je pre moderného muža rovnako prirodzená, ako čistenie zubov. Vitajte teda v ONE OF ONE BARBER, vo svete mužskej starostlivosti o bradu a vlasy, vo svete profesionálneho mužského holenia a strihania.

Ako majiteľ Vás pozývam, aby ste vyskúšali našu zručnosť a skúsenosť v tejto oblasti. Príďte, využite naše služby holenia a strihania tak ako to vidíme my. Nechajte si poradiť a my Vám pomôžeme byť súčasťou tejto meniacej sa doby.