By the book Barber

Moderný barbershop s tradíciou starých holičstiev

„Správna voľba pre mužov, ktorí si vážia svoj čas a majú radi kvalitné služby.“

Vitajte, v našom skromnom barber BB, v ktorom dostanete profesionálne služby od strihu vlasov, úpravy brady, kontúr, holenia či testovania produktov a poradenstva od ľudí z cechu.

Príbeh o nás v skratke: Sme mladý, energický tím pod vedením skúsenej mentorky Karin, ktorá nad barbermi drží ochrannú ruku už viac ako 20 rokov. Všetci naši holiči sú plne kvalifikovaní s výnimočnými schopnosťami, podrobení výberom našej mentorky. Sme pripravení podrobiť sa výzve, zhmotniť Vaše požiadavky a priviesť Váš výzor k dokonalosti.

Barber BB je moderné holičstvo s tradičným nádychom toho poctivého remesla našich praotcov.

Svoje dvere otvorilo veľmi ťažko, počas neprajnej situácie COVIDU-19 až v roku 2021, začiatky barberu boli veľmi ťažké, čo z barberu vytvorilo húževnatý celok, ktorý je pripravený strihať svojich zákazníkov a pomáhať vytvárať osobitné štýly podľa ich požiadaviek.

BB Barber totiž veľmi dobre vie, že správny strih a úprava vytvára neodmysliteľnú časť silnej osobnosti každého chlapa v každom veku. Barber BB je určený pre tých, ktorí si vážia svoj čas a hľadajú profesionálne služby od kvalifikovaných barberov za prijateľné ceny.

Celá politika holičstva stojí na pevných základoch a snahe vytvoriť prostredie pre každého, so službami, ktoré naozaj potrebuje, preto u nás nenájdete nezmyselne balíčky a vždy viete za čo platíte. Kozmetika, ktorú na svojich zákazníkoch holič používa je práve tou, ktorú používame a pevne si za ňou stojíme. Produkty testujeme najskôr na nás a až potom na našich zákazníkoch, pretože naši zákazníci sú našou hlavnou prioritou.